Parttime leasen, makkelijker dan ooit: ontdek de deelauto

Ongemak is niet langer nodig, want bij Ijsseldelta Lease en Financiering is het vanaf nu mogelijk om gebruik te kiezen voor een deelauto. Op deze pagina leest u de voordelen voor uzelf of uw bedrijf.

 

Sharing is caring

Uw organisatie draagt bewust bij aan het verduurzamen van de maatschappij. Waarbij u ook voor het wagenpark buiten de kaders naar mogelijkheden kijkt. De besparing mag alleen niet ten koste gaan van gemak en comfort voor medewerkers, want zij moeten immers ongestoord hun werk kunnen doen. 

Met de deelauto’s van CarUnited levert u niet alleen een verantwoorde bijdrage aan het milieu, maar uw wagenpark wordt ook een stuk kleiner en dat levert een aanzienlijke besparing op in de kosten.

CarUnited is een uniek deelautoconcept met een kortlopend huurcontract en veel flexibiliteit. U kunt nog steeds vertrouwen op het gemak en comfort wat u van ons gewend bent, dus wat dat betreft veranderd er niks. 

N

Betrouwbaar

N

Flexibel

N

Service

N

Duurzame oplossingen

Flexibel naar wens in te vullen

Als organisatie kiest u zelf de auto’s; de keuze is reuze! CarUnited levert de wagens aan, precies zoals u gewend bent aan. Wij dragen uiteraard het risico voor de investering. We zorgen niet alleen voor het beheer, maar ook voor het onderhoud en de administratie. 

Het concept is naar wens van de organisatie – of de persoon – in te vullen, omdat het zo flexibel is. CarUnited is zakelijk goed te gebruiken, maar het concept is ook heel fijn voor privégebruik. Zo kan een bedrijf ervoor kiezen om meerdere parttimers in dezelfde auto te laten rijden, maar een privé gebruiker kan er bij wijze van spreken voor kiezen om de auto met de buurman te delen. Dit concept is dus erg flexibel en naar eigen hand te zetten. U kunt zelf de pool van bestuurders samenstellen. Met de eenvoudige app kan elke bestuurder die is toegewezen aan de auto, de auto reserveren en gebruiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden of ontvangt u graag persoonlijk advies?

 

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden die de flexibele deelauto biedt. Wij vertellen graag meer!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Snel navigeren

  • Operational lease
  • Jong gebruikte lease
  • Carunited
  • Service
  • Over ons
  • Contact

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten