Berijdersinformatie

Berijdersinformatie

Alle informatie die jij nodig hebt na het aangaan van een leasecontract.

Autoschade - IJsseldelta Shortlease

Rijdbare schade

Heb je schade gereden, maar kun je wél doorrijden met je voertuig? Vul dan een schadeformulier in en stuur dit naar ons via schade@ijsseldeltalease.nl.

Na het ontvangen van het schadeformulier zullen wij contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij. Het belangrijkste is dat jij veilig de weg op kunt. 

Autoschade - IJsseldelta Shortlease

Niet rijdbare schade

Heb je schade gereden of een ongeluk gehad en kun je niet verder rijden met je voertuig?

Bel onze hulpdienst via +31 88 0038 210.

Tijdens het wachten op onze hulpdienst kunt u het schadeformulier vast invullen.

Na het ontvangen van het schadeformulier zullen wij de schade verder afhandelen en ervoor zorgen dat jij snel weer op weg kunt.

Schadeformulier

Schadeformulier

Download het schadeformulier hier voor een snelle en eenvoudige manier om schade te melden. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en stuur het naar ons team. Dit versnelt het schadeafhandelingsproces, waardoor je snel weer zorgeloos kunt rijden.

Ruitschade

Ruitschade

Ruitschade kan variëren van kleine sterretjes tot barsten. Meld ons direct wanneer je ruitschade constateert, zodat we snel een oplossing kunnen bieden. We werken samen met gespecialiseerde glasherstelbedrijven om jouw autoruit snel en vakkundig te repareren of te vervangen.

Onderhoud

Onderhoud

Regulier onderhoud is cruciaal voor de optimale prestaties van je leaseauto. Plan tijdig onderhoudsafspraken met onze geselecteerde servicepartners om ervoor te zorgen dat je auto in topconditie blijft. Voor onze leaserijders uit Zwolle en omstreken verwijzen we u voor onderhoud graag door naar Tyrepoint Zwolle.

Autopech

Autopech

Bij autopech staan we 24/7 voor je klaar. Bel ons noodnummer voor snelle hulp en we zorgen ervoor dat je weer op weg wordt geholpen. Onze pechhulp omvat sleepdiensten en reparaties ter plaatse, zodat je zo min mogelijk tijd verliest.

Onze servicepartners

Bij IJsseldelta Lease en Financiering streven we ernaar om jou de best mogelijke rijervaring te bieden, inclusief uitstekende service en onderhoud voor je leaseauto. Daarom werken we samen met zorgvuldig geselecteerde servicepartners die voldoen aan onze hoge standaarden op het gebied van professionaliteit en kwaliteit. Of het nu gaat om regulier onderhoud, reparaties na schade, of het vervangen van onderdelen, onze partners beschikken over de juiste expertise en geavanceerde faciliteiten. Klik op onderstaande afbeeldingen om direct een afspraak te maken of om een vestiging bij jou in de buurt te vinden.