Ontdek onze klantgerichte service

Heeft u gekozen voor een lease auto (Zwolle) bij Ijsseldelta Lease en Financiering en bent u benieuwd naar de service die wij bieden nadat u het contract heeft getekend? Ontdek onze klantgerichte service op deze pagina. Wij staan zowel voor, tijdens als na uw deal voor u klaar!

 

Lease auto in Zwolle? Ga voor flexibel en transparant!

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat onze klanten de beste producten krijgen, ze moeten ook voorzien worden van de beste service. Daarom zorgen we dat de service bij Ijsseldelta Lease en Financiering heel klantgericht is. Die service stopt niet op het moment dat de deal gesloten is. We blijven er voor, tijdens en na de aanschaf van een lease auto alles aan doen om de klant te voorzien van de beste service. Onderhoud en reparaties zitten standaard in ons leasecontract, maar het leasecontract kan op elk moment worden uitgebreid met winterbanden, brandstofpas en vervangend vervoer. 

Op deze pagina kunt u de mogelijkheden van onze klantgerichte service terugvinden. Zo staat er informatie over bijvoorbeeld: het onderhoud, reparatie, vervangend vervoer, winterbanden, bekeuringen en uw brandstofpas. Ook kunt u meteen de schade aan uw lease auto melden of een afspraak maken om uw lease auto in te leveren.

 

N

Betrouwbaar

N

Flexibel

N

Klantgerichte service

N

Duurzame oplossingen

Schade aan uw lease auto

Wanneer u schade aan de auto opmerkt is het belangrijk dat u ons zo snel mogelijk contacteert. Wij willen u vriendelijk verzoeken om de schade binnen 24 uur te melden door een mail te sturen naar: schade@ijsseldeltalease.nl. Dan pakken wij het verder voor u op. 

Het volledig ingevulde schadeformulier stuurt u naar:

IJsseldelta Lease en Financiering

Kleefstraat 8

8028 PR Zwolle

Onderhoud en reparatie

We vinden het belangrijk dat u en uw medewerkers zorgeloos en veilig de weg op kunnen. Daarom is goed onderhoud van de leaseauto is belangrijk. Onderhoud en reparatie vind plaats bij één van de vele Vakgarages (www.vakgarage.nl). Hiervoor maakt u een afspraak, de rest regelt zich vanzelf.

Winterbanden

U kunt er voor kiezen om winterbanden op te nemen in de leaseovereenkomst. Vervolgens kunt u deze bij de Vakgarage laten monteren. Winterbanden kunnen eventueel ook op een later tijdstip worden toegevoegd aan de leaseovereenkomst. Mocht u hier interesse in hebben, overleg dan met uw wagenparkbeheerder. Graag daarna een mail sturen naar info@ijsseldeltalease.nl.

Brandstofpas

Met een brandstofpas wordt het verzamelen en administratief verwerken van tankbonnen overbodig. Ook maakt dit het declareren van de BTW een stuk eenvoudiger. Met een brandstofpas ontvangt u regelmatig een verzamelfactuur waarop het overzicht van de gemaakte kosten en de betaalde BTW staat vermeld. Een stukje extra gemak wat IJsseldelta Autolease graag voor u regelt. Stuur uw naw-gegevens naar info@ijsseldeltalease.nl. Wij vragen dan de brandstofpas zo snel mogelijk voor u aan.

Vervangend vervoer

Is uw leaseauto naar de garage voor onderhoud en hebt u vervangend vervoer nodig? IJsseldelta Autolease biedt vervangend vervoer aan vanaf € 29,50 per dag bij maximaal 100 km.

Bekeuringen

Wij snappen dat u in sommige gevallen graag uw bekeuring wilt inzien. Stuur dan het kenteken
van uw auto naar info@ijsseldeltalease.nl. U krijgt de bekeuring vervolgens per mail toegestuurd.

Adreswijziging

U bent verhuisd en heeft dus een nieuw adres? Laat het ons dan weten! Een adreswijziging kunt u doorgeven via info@ijsseldeltalease.nl.

Lease auto inleveren

Als uw leasecontract afloopt, dan levert u de lease auto weer bij ons in. De auto kunt u inleveren op de plek waar u de nieuwe lease auto ophaalt. Ook kunt u de lease auto in Zwolle inleveren, dat is bij ons op kantoor bij In De Wal Automotive. Het adres hiervan is: Kleefstraat 8 in Zwolle. Wij willen u wel vragen vooraf aan te geven op welke locatie u de auto inlevert. Hiervoor kunt u een mail sturen naar: info@ijsseldeltalease.nl.

Het is belangrijk dat u het volgende meeneemt om in te leveren:

 • Sleutels en reservesleutel
 • Kentekenkaart
 • Groene kaart/APK-keuringsbewijs
 • Radiocode
 • Brandstofpas aanvragen

Neem contact op voor vragen over onze klantgerichte service.

Staat het antwoord op uw vraag niet op deze pagina of wilt u graag aanvullende informatie over onze klantgerichte service voor uw lease auto of deel auto? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Snel navigeren

 • Operational lease
 • Jong gebruikte lease
 • Carunited
 • Service
 • Over ons
 • Contact

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten