Occasion lease in Zwolle en omstreken: flexibel én snelle levering!

 

Ontdek de mogelijkheden van occasion lease in Zwolle en omstreken

Ijssedelta Lease en Financiering komt nu ook met occasion lease in Zwolle en omstreken! Het lijkt in essentie heel erg op Operational lease, alleen bij occasion lease, least u geen gloednieuwe auto. Toch zult u hier geen last van hebben, want hoewel deze auto’s niet splinternieuw zijn, zijn ze alles behalve oud. U zult bij ons nooit een occasion lease auto aantreffen die meer dan twee jaar oud is. Daarnaast komt een occasion lease auto met een flexibeler contract en zal de prijs aanzienlijk lager zijn. 

Met hergebruik van de auto’s biedt Ijsseldelta een duurzame oplossing voor het milieu. Daarnaast is occasion lease een goede manier om te bezuinigen op de kosten. U kunt ook met deze vorm van lease volledig op onze service rekenen. Er verandert dus eigenlijk niet zo veel. U kunt zorgeloos gebruik blijven maken van het voertuig, wij dragen de risico’s van de investering en het beheer en onderhoud blijven uiteraard ook nog steeds onze verantwoordelijkheid.

 

N

Betrouwbaar

N

Flexibel

N

Service

N

Duurzame oplossingen

Occasion lease in Zwolle en omstreken: kies een auto die direct leverbaar is

Heeft u haast of wilt u gewoon snel geholpen zijn maar liever niet de hoofdprijs betalen? Ook is occasion lease in Zwolle en omstreken van IJsseldelta Lease en Financiering de oplossing.

De jonge gebruikte auto’s staan klaar om in weg te rijden. Met maximaal 25.000 km op de teller zijn deze auto’s zo goed als nieuw. Maak een afspraak en ervaar het zelf.

Bob Hemmers Ijsseldelta Autolease

Maak kennis met IJsseldelta Lease en Financiering

Bij Ijsseldelta Lease en Financiering hebben we oog voor iedere klant. We vinden het belangrijk dat we iedere vraag perfect behandelen. Daarom zorgen we ook voor een goede bereikbaarheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor operational lease in Zwolle en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Om altijd op de hoogte te blijven van onze updates en ontwikkelingen kunt op op deze pagina kijken. Hier delen we het laatste nieuws van Ijsseldelta Lease en Financiering en de autoindustrie.

Welkom bij IJsseldelta!

Hoe kunnen we u helpen?

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten