Financial lease

Financial lease

Flexibele financieringsoplossingen voor ondernemers.

Wat houdt Financial Lease in?

Financial Lease is een financieringsvorm waarbij je een lening afsluit voor de aanschaf van een bedrijfsvoertuig, zoals een auto, bestelbus of bedrijfswagen. Naast opties zoals shortlease en operational lease, biedt financial lease een alternatief voor ondernemers die de voorkeur geven aan direct eigendom van het voertuig.

Bij financial lease fungeert het voertuig als onderpand, vergelijkbaar met een hypotheek op een huis. Hierdoor ben je vanaf het begin economisch eigenaar van het voertuig. Het juridische eigendom blijft echter bij de IJsseldelta Lease en Financiering totdat je alle kosten hebt voldaan aan het einde van het leasecontract. Lees hieronder meer over de voordelen van financial lease.

Betrouwbaar

Flexibel

Service

Duurzame oplossingen

De voordelen van financial lease

Financial lease biedt ondernemers een aantrekkelijke financieringsoplossing voor de aanschaf van bedrijfswagens. Met deze flexibele aanpak geniet je als ondernemer van diverse voordelen, waaronder direct economisch eigenaarschap van het voertuig. Maar er zijn nog meer voordelen zoals:

 • Meer financiële ruimte
  • In plaats van een grote investering upfront te doen, betaal je de aanschafwaarde van het voertuig in maandelijkse termijnen terug. Dit zorgt ervoor dat je liquide middelen behoudt voor andere investeringen en operationele kosten, waardoor je financiële flexibiliteit behoudt.
 • Profiteer van fiscale voordelen
  • Als economisch eigenaar kun je profiteren van diverse fiscale voordelen, zoals afschrijvingsmogelijkheden, btw-teruggave en renteaftrek gedurende de looptijd van het leasecontract. Dit kan leiden tot aanzienlijke belastingbesparingen voor je bedrijf.
 • Flexibele betalingsvoorwaarden
  • Financial Lease biedt flexibele betalingsvoorwaarden, waaronder aanpasbare looptijden en diverse opties voor aflossing. Hierdoor kun je het leasecontract afstemmen op je specifieke financiële situatie en bedrijfsbehoeften.
 • Ruimte voor bedrijfsgroei
  • Doordat je de kosten van het voertuig spreidt over een langere periode, behoud je financiële ruimte om te investeren in andere aspecten van je bedrijfsgroei. Dit kan bijvoorbeeld het aannemen van nieuwe medewerkers, uitbreiden van je productaanbod of investeren in marketing zijn.

Waarom kiezen voor financial lease?

Financial lease biedt ondernemers de mogelijkheid om direct economisch eigenaar te worden van een bedrijfsvoertuig, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van fiscale voordelen en flexibele betalingsvoorwaarden. Deze financieringsvorm stelt ondernemers in staat om hun werkkapitaal te behouden voor andere investeringen en operationele kosten, terwijl ze toch de vrijheid en controle behouden over hun wagenpark. Met financial lease kunnen bedrijven groeien en hun activiteiten uitbreiden zonder grote investeringen upfront te hoeven doen.

Bob Hemmers Ijsseldelta Autolease

Maak kennis met IJsseldelta Lease en Financiering

Bij Ijsseldelta Lease en Financiering hebben we oog voor iedere klant. We vinden het belangrijk dat we iedere vraag perfect behandelen. Daarom zorgen we ook voor een goede bereikbaarheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor operational lease in Zwolle en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Om altijd op de hoogte te blijven van onze updates en ontwikkelingen kunt op op deze pagina kijken. Hier delen we het laatste nieuws van Ijsseldelta Lease en Financiering en de autoindustrie.

Welkom bij IJsseldelta!

Hoe kunnen we u helpen?

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Snel navigeren

 • Operational lease
 • Jong gebruikte lease
 • Carunited
 • Service
 • Over ons
 • Contact

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten