Shortlease Zwolle: dit biedt Ijsseldelta Lease en Financiering

Shortlease, perfect voor iedereen in iedere situatie. Door de flexibele basis van het contract, zit u nergens lang aan vast. De ideale auto, voor iedere leaser, op het juiste moment.

 

Wat is shortlease?

Shortlease brengt vrijheid en comfort, bent u benieuwd naar de mogelijkheden die shortlease Zwolle en de rest van de omgeving brengt? Lees snel verder…

Wij hebben verschillende modellen klaarstaan. Deze modellen zijn mooi, comfortabel en nemen een hele hoop vrijheid met zich mee. Het is prefect voor iedereen die slechts voor een korte tijd een auto wil leasen. Op deze manier kunt u voor zowel zakelijk, als privé uw wagenpark optimaal personaliseren.

N

Betrouwbaar

N

Flexibel

N

Service

N

Duurzame oplossingen

Shortlease Zwolle: ideaal voor persoonlijk en privé gebruik!

Als organisatie of individu kiest u zelf de auto(‘s) die u tijdelijk wilt leasen. Ijsseldelta Lease en Financiering levert de auto’s precies zoals u gewend bent. Wij dragen, net als bij alle andere vormen van lease het risico voor de investering. Daarnaast zorgen wij natuurlijk ook voor het beheer, het onderhoud en de administratie.

Het concept is simpel: u least voor een kortstondige periode een auto. Comfort en vrijheid zijn hierbij de leidende factoren. Shortlease is zowel zakelijk, als privé goed in te zetten door de flexibele basis van het contract. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u behoefte aan een persoonlijk consult van één van onze adviseurs? Neem vandaag nog contact met ons op en dan bespreken we zo snel mogelijk de mogelijkheden die shortlease u kan brengen. 

Neem contact op voor meer informatie over shortlease, wij vertellen graag meer!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Snel navigeren

  • Operational lease
  • Jong gebruikte lease
  • Carunited
  • Service
  • Over ons
  • Contact

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten