Verrassende mobiliteitsoplossingen door Ijsseldelta Autolease Zwolle

 Ijsseldelta autolease is gespecialiseerd in autolease. We houden het niet alleen bij  operational lease, we doen ook aan zakelijke lease in Zwolle en omstreken. Lees verder om ons aanbod te ontdekken.

Wilt u liever één van onze specialisten ontmoeten en meteen een auto uittesten? Dat kan, maak vandaag nog een afspraak!

 

[yoast-breadcrumb]

Ijsseldelta Autolease in Zwolle

Ijsseldelta autolease is de afgelopen jaren op missie geweest om de de beste lease aanbieder in Zwolle en omgeving te zijn. Vijf jaar later, kunnen we onszelf specialisten noemen op het gebied van persoonlijke en zakelijke lease in Zwolle. Wij streven naar een groene, duurzame wereld. Dat is iets wat we ook heel sterk willen meenemen in ons werk. Daarom denken we graag na over innovatieve, creatieve vervoersoplossingen waarbij we uw wens in zijn volledigheid vervullen en rekening houden met de gezondheid van het milieu. 

Wij bieden drie vormen van persoonlijke en zakelijke lease in Zwolle aan. Zo hebben we, om te beginnen, reguliere operational lease. U bent waarschijnlijk wel bekend met dit leasemodel. Hierbij least u fulltime een gloednieuwe auto. Dit zijn mooie aantrekkelijke auto’s, maar het contract sluit misschien niet goed op ieder bedrijf en de behoeftes aan. Dat is één van de redenen dat we ook occasion lease aanbieden. Dat lijkt in essentie heel erg op operational lease, het verschil is alleen dat de auto’s al kort in gebruik zijn geweest. Het zijn nog steeds allemaal jonge auto’s met weinig kilometers op hun kilometerteller, maar niet meer gloednieuw. Ons laatste leasemodel draait om het delen van auto’s, dit noemen we dan ook deelauto’s of CarUnited. Met dit concept deelt u de leaseauto met een pool van mensen die u zelf heeft samengesteld. 

Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies van een van onze specialisten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en haal het beste uit uw wagenpark.

Neem vrijblijvend contact met ons op, voor een persoonlijk advies van een van onze specialisten. Zo haalt u het beste uit uw wagenpark of uw persoonlijke lease!

Welkom bij IJsseldelta Zwolle!

Hoe kunnen we u helpen?

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten