Verrassende mobiliteitsoplossingen door Ijsseldelta Autolease Zwolle

 

[yoast-breadcrumb]

Ijsseldelta Autolease opereert ook in Raalte

Ijsseldelta autolease is de afgelopen jaren op missie geweest om de de beste lease aanbieder in Zwolle te zijn, nu zijn we ook actief in Raalte. Inmiddels, vijf jaar later, kunnen we onszelf ook specialisten noemen op het gebied van persoonlijke en zakelijke lease in Raalte. Wij streven naar een groene, duurzame wereld. Dat is iets wat we ook heel sterk willen meenemen in ons werk. Daarom denken we graag na over innovatieve, creatieve vervoersoplossingen waarbij we uw wens in zijn volledigheid vervullen en rekening houden met de gezondheid van het milieu. 

Wij bieden drie vormen van persoonlijke en zakelijke lease in Raalte aan. Zo hebben we, om te beginnen, reguliere operational lease. U kent dit leasemodel waarschijnlijk wel. Hierbij least u fulltime een gloednieuwe auto. Dit zijn mooie aantrekkelijke auto’s, maar het contract sluit misschien niet goed op ieder bedrijf en de behoeftes aan. Dat is één van de redenen dat we ook jong gebruikte lease aanbieden. Dat lijkt in essentie heel erg op operational lease, het verschil is alleen dat de auto’s al kort gebruikt zijn. Het zijn nog steeds allemaal jonge auto’s met weinig kilometers op hun kilometerteller, maar niet meer gloednieuw. Ons laatste leasemodel draait om het delen van auto’s, dit noemen we dan ook deelauto’s of CarUnited. Met dit concept deelt u de leaseauto met een pool van mensen die u zelf heeft samengesteld. 

Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies van een van onze specialisten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en haal het beste uit uw wagenpark.

Welkom bij IJsseldelta!

Hoe kunnen we u helpen?

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten