Ontdek de Renault Captur

Ontdek de Renault Captur

[yoast-breadcrumb]

De Renault Captur valt onder de populaire categorie compacte SUV’s. Deze auto is geweldig voor iedereen die opzoek is naar een gezinsvriendelijke auto. In deze blog leest u meer over de twee modellen van de welbekende SUV.

Comfortabel én stijlvol

De Renault Captur is een combinatie van beide werelden: de auto is lux en stijlvol, maar dat doet niet onder aan de rijcomfort. Door de luxe functies zoals de volledige LED-verlichting, de actieve rijstrook bewaking, de verkeersbord herkenning en het automatische noodrem-systeem, is het besturen van de auto erg simpel. Dat is niet het enige voordeel, de Captur is goed geschikt als familie auto. Naast dat de auto over vijf zitplaatsen beschikt, heeft de Captur een bagageruimte van wel 536 liter. Daarnaast kunt u rekenen op een ruime dashboardlade en zijn er veel bergvakken tussen de stoelen.

De Renault Captur 2022 bezit over een 1,3 liter viercilinder turbo-benzinemotor (testverbruik 1 op de 13,7). Het is een auto die vlot wegrijd wanneer men op het gaspedaal gaat staan. De auto heeft dan ook een maximumsnelheid van 196 kilometer per uur. Ondanks dat, is deze vlotte automaat aan de zuinige kant met een energielabel C.

Renault Captur 2013

Naast de gloednieuwe 2022 uitvoering, is de mini SUV uit 2013 ook nog altijd een optie. De Renault Captur 2013 is iets kleiner, de nieuwe variant is immers 11 centimeter gegroeid. Ook is er een aanzienlijk verschil in de bagageruimte, de 2013 uitvoering heeft een bagageruimte van 81 liter. Ondanks dat u iets inlevert op de maat hoeft dit geen probleem te zijn. Deze auto heeft ook weer zijn eigen voordelen. Zo draagt deze uitvoering energielabel B, dat maakt de auto weer net iets zuiniger dan de Renault Captur 2022.

Bent u geïnteresseerd in het leasen van de Renault Captur? Bekijk dan snel ons aanbod, want wij hebben beide modellen op voorraad (bouwjaar 2013 en bouwjaar 2022). Heeft u vragen of wilt u een proefrit komen maken? Neem vrijblijvend contact op met Ijsseldelta autolease.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Ijsseldelta Autolease.

Aanmelden nieuwsbrief
Bob Hemmers Ijsseldelta Autolease

Maak kennis met IJsseldelta Lease en Financiering

Bij Ijsseldelta Lease en Financiering hebben we oog voor iedere klant. We vinden het belangrijk dat we iedere vraag perfect behandelen. Daarom zorgen we ook voor een goede bereikbaarheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor operational lease in Zwolle en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Om altijd op de hoogte te blijven van onze updates en ontwikkelingen kunt op op deze pagina kijken. Hier delen we het laatste nieuws van Ijsseldelta Lease en Financiering en de autoindustrie.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Snel navigeren

  • Operational lease
  • Jong gebruikte lease
  • Carunited
  • Service
  • Over ons
  • Contact

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten