Een schone auto en kinderen, zo gaan ze samen

Een schone auto en kinderen, zo gaan ze samen

[yoast-breadcrumb]

Een schone auto, die ook nog een beetje netjes is rijdt het fijnst. Als u ziet dat uw auto te vies is, krijgt uw fraaie bak waarschijnlijk even een wasbeurt. Iedereen heeft het liefst een schone, frisse en glimmende auto, dus u doet dan ook uw best om de auto zo schoon mogelijk te houden. De buitenkant is niet het enige wat belangrijk is: ook de binnenkant wilt u schoon en fris houden. Wanneer er kinderen bij komen kijken is dat alleen net wat ingewikkelder. Drinken, koelkruimels, speelgoed, sokken, verloren lego blokjes en haarknipjes maken de auto niet veel schoner en netter. Vooral bij een langere rit (bijvoorbeeld naar het buitenland) is dat best wel vervelend. Gelukkig zijn er een hele hoop dingen die u kunt doen om dit zo veel mogelijk tegen te gaan. Lees hier onze tips voor een schone en frisse auto.

1. Bescherm de vloer

Misschien heeft u nog hele kleine kinderen. De kans dat zij vaak met een grote beker de auto in worden gezet is best wel groot. Deze bekers zijn aan het wachten totdat ze de onderkant van uw geliefde auto kunnen zien. Kinderen die iets ouder zijn hebben vaak hun eigen verplichtingen zoals: sport of scouting. Gevallen drankjes en modderige schoenen laten meestal vlekken achter, zelfs als u goed schrobt. Matten van vinyl of soortgelijk materiaal neerleggen, kan wonderen verrichten. Zo maakt u het makkelijker om de drankjes en modder weg te vegen.

2. In elke schone auto liggen vochtige doekjes

Vochtige doekjes zijn altijd goed om in de buurt te hebben. In welke situatie u zich ook begeeft: ze komen vroeg of laat wel van pas. Daarom raden wij ook zeker aan om een pakje van deze doekjes in de auto neer te leggen. Zo bent u er meteen bij wanneer u ziet dat er een vlek in de maak is.

3. Ook de voorstoelen moet beschermd worden

Hoewel de kinderen vaak op de achterste rij te vinden zijn, zijn ook de voorstoelen wel eens de klos. Of het nu door uw gevallen kopje koffie komt of door het getrap tegen de achterkant van de stoelen: beschermen is sowieso een goed idee. gelukkig zijn hier speciale beschermhoezen voor. Er zijn ook matjes die modderige schoenprofielen op de achterkant van uw stoel tegengaan.

Bent u de poetsbeurten wel zat en stiekem wel toe aan iets compleet nieuws? Bekijk ons assortiment, misschien staat uw glimmende, toekomstige auto er wel tussen!

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Ijsseldelta Autolease.

Aanmelden nieuwsbrief
Bob Hemmers Ijsseldelta Autolease

Maak kennis met IJsseldelta Lease en Financiering

Bij Ijsseldelta Lease en Financiering hebben we oog voor iedere klant. We vinden het belangrijk dat we iedere vraag perfect behandelen. Daarom zorgen we ook voor een goede bereikbaarheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor operational lease in Zwolle en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Om altijd op de hoogte te blijven van onze updates en ontwikkelingen kunt op op deze pagina kijken. Hier delen we het laatste nieuws van Ijsseldelta Lease en Financiering en de autoindustrie.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Snel navigeren

  • Operational lease
  • Jong gebruikte lease
  • Carunited
  • Service
  • Over ons
  • Contact

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten