Vier redenen waarom CarUnited super handig is!

Vier redenen waarom CarUnited super handig is!

[yoast-breadcrumb]

U twijfelt, “moet ik nou wel of geen auto aanschaffen?” denkt u bij uzelf. U heeft altijd een auto willen hebben, omdat het handig is, maar het aanschaffen of leasen van een auto is het in verhouding tot gebruik net niet waard. Soms heeft u behoefte aan een auto, wanneer de afstand net niet meer te fietsen is. Nu leent u regelmatig de auto van uw buurman, collega of vriend, maar u verlangt op zijn tijd ook naar een eigen vervoersmiddel. Is dit herkenbaar? Behoefte aan een auto, maar niet altijd? Dan is CarUnited misschien wel dé oplossing! In dit artikel delen wij vijf redenen waarom CarUnited ideaal is.

1. Bindingsangst? Geen probleem!

Bij veel lease auto’s gaat men een contract aan voor één of enkele jaren, bij CarUnited is dit niet het geval. Het huurcontract van een CarUnited auto is kort, op deze manier worden flexibiliteit en comfort gecombineerd. Daarnaast geven de korte contracten u de ruimte om na een kortere periode over te stappen naar een andere auto.

2. Een groene oplossing

Streeft u naar een gezonde leefomgeving en een milieuvriendelijke manier om gebruik te maken van auto’s? Dan is CarUnited iets voor u. Het CarUnited concept is namelijk onze milieuvriendelijkste manier van leasen . Dit komt, doordat bedrijven hun wagenpark enorm verkleinen als ze gebruik maken van deze oplossing. Er hoeft niet bij iedere werknemer een auto voor de deur te staan. Ook voor mensen die graag een auto willen leasen voor privé gebruik is dit een duurzame oplossing; u deelt de auto, dat betekent dat er minder auto’s worden gebruikt.

3. Kies zelf met wie u de auto deelt doormiddel van een handige app

Misschien bent u al bijna overtuigd, maar roept het nog wel een aantal vragen  zoals; “hoe weet ik wanneer de auto vrij is?” bij u op. Dat begrijpen we, daarom hebben we een handig systeem bedacht waarop u kunt zien wie de auto op welk moment gebruikt. U kunt zelf de pool van mede-leaseres zelf bepalen. Elke huurder kan zelf een moment reserveren om de auto te huren, op deze manier worden miscommunicaties voorkomen.

4. Bespaar overbodige kosten

U heeft de auto niet full-time voor uw deur staan, dat bespaart kosten. Zeker voor bedrijven is dit een groot voordeel. Als uw part-time personeel afwisselt met de auto’s, hoeft u minder auto’s te leasen, wordt het wagenpark kleiner en hoeft u dus ook minder af te tikken aan het eind van de maand. Dat is een erg groot voordeel, ook voor de ondernemers onder ons!

Bent u al helemaal enthousiast geworden over dit unieke deelauto-concept? We hopen dat deze informatie nuttig was. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak om te kijken wat wij te bieden hebben. Misschien bent u juist wel tot de conclusie gekomen dat CarUnited niks voor u is, kijk dan vooral even naar onze andere lease mogelijkheden; operational lease en occasion lease.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Ijsseldelta Autolease.

Aanmelden nieuwsbrief
Bob Hemmers Ijsseldelta Autolease

Maak kennis met IJsseldelta Lease en Financiering

Bij Ijsseldelta Lease en Financiering hebben we oog voor iedere klant. We vinden het belangrijk dat we iedere vraag perfect behandelen. Daarom zorgen we ook voor een goede bereikbaarheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor operational lease in Zwolle en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Om altijd op de hoogte te blijven van onze updates en ontwikkelingen kunt op op deze pagina kijken. Hier delen we het laatste nieuws van Ijsseldelta Lease en Financiering en de autoindustrie.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Snel navigeren

  • Operational lease
  • Jong gebruikte lease
  • Carunited
  • Service
  • Over ons
  • Contact

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten